PACTA

Leer ons kennen

'Je moet het ervaren'

Pacta Cars

Pacta is een nieuw merk op het gebied van lichte elektrische voertuigen. In de autobranche zijn er altijd veel bewegingen. De laatste jaren is deze branche alleen nog maar sneller gaan bewegen. De transitie van fossiele brandstoffen naar duurzaamheid is nu duidelijk ingezet. 

 

Onze roots zitten in het samen ontwikkelen van producten met de leverancier. Door onze ervaringen nu ook toe te passen in deze branche willen we komen tot een kwalitatief goed product voor een betaalbare prijs. Zodra je in een Pacta stapt moet je meteen het gevoel hebben dat je de juiste beslissing hebt genomen om voor Pacta te kiezen. 

Onze doelstelling is een goed en voordelig product te leveren die voldoen aan alle strenge nieuwe emissie eisen.  

Het assortiment van Pacta bestaat momenteel uit lichte elektrische voertuigen. Met onze vier modellen willen we een duidelijke aanvulling zijn op de huidige markt. Door het aantal modellen beperkt te houden kunnen we onze aandacht houden op het perfectioneren en verder ontwikkelen van deze vier modellen. 

 

Het assortiment is op zo’n manier samengesteld dat er voor elke consument een model is. Bent u een ondernemer en zoekt u voor uw bedrijf een duurzame efficiënte oplossing voor bezorging van uw producten dan hebben we de Pacta Box en Pacta Max voor u. 

 

Of zoekt u een compacte handige auto die u van A naar B brengt, van alle gemakken voorzien door zijn afmeting ( zoals makkelijk parkeren, geen auto rijbewijs nodig en geen co2 uitstoot) dan is de Pacta Flex ideaal voor u.  

De Pacta Trix is zo ontworpen dat hij in de klasse valt van gehandicaptenvoertuigen zodat wij met ons merk Pacta ook deze markt kunnen bedienen en aan deze doelgroep een auto kunnen aanbieden die betaalbaar is. 

 

We werken samen met dealers door heel Nederland om zo onze auto’s volledig naar de wensen van de klant in te richten. Snelle verkooppraatjes komen bij onze dealers dan ook niet voor. We nemen de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren.