Search

Elektrische Brommobiel kopen?

Pacta TRUX Elektrische bedrijfswagen | v.a. € 11.950,- excl. BTW
3
Pacta TRUX Elektrische bedrijfswagen | v.a. € 11.950,- excl. BTW
€11.950
Vanaf € 11.950,- excl. BTW ,
Trux
Grijs
Wit
2-deurs
€11.950
Pacta Box 2-deurs | v.a. € 11.950,- excl. BTW
10
Pacta Box 2-deurs | v.a. € 11.950,- excl. BTW
€11.950
Vanaf € 11.950,- excl. BTW ,
Box
Grijs
Wit
2-deurs
€11.950
Pacta Max 2-deurs | v.a. € 12.315,- excl. BTW
7
Pacta Max 2-deurs | v.a. € 12.315,- excl. BTW
€12.315
Vanaf € 12.315,- excl. BTW ,
Max
Wit
2-deurs
€12.315
Pacta Trix 2-deurs | v.a. € 7.810,- excl. BTW
11
Pacta Trix 2-deurs | v.a. € 7.810,- excl. BTW
€7.810
Vanaf € 7.810,- excl. BTW ,
Trix
Beschikbaar in meerdere kleuren
2-deurs
€7.810

Elektrische brommobielen

Elektrische brommobielen zijn de nieuwe manier van efficiënt, comfortabel en milieuvriendelijk vervoer. Met hun lage onderhoudskosten en zero-emissie motor zijn deze voertuigen de ideale keuze voor stedelijke verplaatsingen en korte afstanden. Ze zijn bovendien fluisterstil en gemakkelijk te parkeren. Onze elektrische brommobielen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals een LCD-display, achteruitkijkcamera, USB-poorten, en meer. Ervaar de voordelen van elektrische mobiliteit en bespaar op brandstofkosten en CO2-uitstoot. Bekijk ons assortiment en maak een keuze die bij uw behoeften past.


Brommobiel voor het bezorgen

Een ander voordeel van een brommobiel is dat deze geweldig zijn voor bezorging. De lage uitstoot en het compacte formaat zal er voor zorgen dat u met een brommobiel van pacta overal in steden en dorpen kunt komen. Tevens mag iedereen van 16 jaar en ouder, met een bromfietsrijbewijs, scooter rijbewijs, motor rijbewijs of auto rijbewijs in een elektrische brommobiel van Pacta rijden. Voldoet u aan de rijbewijs en leeftijdseis, dan kunt u al een brommobiel kopen en mag u er meteen mee rijden!


Brommobiel kopen?

Bent u op zoek naar een compacte en wendbare auto voor uw dagelijkse ritten? Overweeg dan een brommobiel! Deze kleine voertuigen, ook wel bekend als 45 km auto’s, zijn perfect voor stedelijke omgevingen en korte afstanden. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te besturen en parkeren, maar zijn ook betaalbaar en zuinig in verbruik. Bij het kiezen van een brommobiel, zijn er tal van opties beschikbaar. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek het gemak en plezier van rijden in een brommobiel!


Brommobiel Leasen

Veel jongeren rijden niet langer dan twee jaar in een brommobiel. Kort na hun zestiende verjaardag wordt een brommobiel aangeschaft om deze na twee jaar in te ruilen voor een grotere auto. Voor ouderen is de eenmalige aanschaf van een brommobiel een flinke uitgave. Door een brommobiel te leasen houd je de kosten in de hand en weet je iedere keer wat er uit gaat. Lease bij Pacta is inclusief onderhoud.


De voordelen van een brommobiel

De aanschaf van een brommobiel neemt een aantal voordelen met zich mee. Zo geniet je namelijk van:

  1. Lage kosten: Brommobielen zijn over het algemeen veel goedkoper in aanschaf en onderhoud dan auto’s. Doordat onze modellen volledig elektrisch zijn liggen de brandstof kosten ook een stuk lager.
  2. Milieuvriendelijk: Onze brommobielen zijn 100% elektrisch en stoten dus geen CO2 uit. Dit maakt de keuze van een Pacta direct een een milieuvriendelijkere optie zijn.
  3. Gemakkelijk te besturen: Brommobielen zijn kleiner en lichter dan auto’s, waardoor ze gemakkelijker te besturen zijn. Dit maakt ze vooral geschikt voor mensen die niet gewend zijn aan het rijden van een auto.
  4. Parkeergemak: Brommobielen zijn klein en wendbaar waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. Dit maakt het een stuk gemakkelijker is om een parkeerplaats te vinden. Ze zijn ook gemakkelijker te manoeuvreren in kleine ruimtes.
  5. Geschikt voor korte afstanden: Brommobielen zijn vooral geschikt voor korte afstanden, zoals boodschappen doen in de buurt of naar het werk gaan.
  6. Geen rijbewijs nodig: Voor het besturen van een brommobiel is geen autorijbewijs nodig. Een bromfietsrijbewijs is voldoende. Dit maakt het rijden in een brommobiel toegankelijker voor meer mensen. En van een leeftijd vanaf 16 jaar!
Pacta Cars