Pacta Zakelijk

Ontdek de voordelen

Zakelijk rijden met Pacta

De Nederlandse regering geeft de ondernemer diverse fiscale voordelen om elektrisch te rijden.  Zo krijgt u als u een Pacta aangeschaft extra investeringsaftrek (MIA &KIA). 

Lokale gemeenten geven aan ondernemers ook subsidie als ze overschakelen naar  duurzame oplossingen. Wilt u hier meer advies over neemt u dan gerust contact met ons op en onderzoeken wij de mogelijkheden voor u. 

 

Naast de fiscale voordelen is de Pacta een uitstekend reclame bord voor uw firma. Wij kunnen u diverse ontwerpen leveren voor bestikkering met uw bedrijfskleuren en logo. U zult hierdoor extra opvallen in uw bezorg regio op een positieve manier. Een imago die duurzaamheid en vernieuwing uitstraalt. 

 

Subsidie elektrische brommobielen

 

Steeds meer elektrische brommobielen komen in aanmerking voor de subsidieregeling. Hierdoor kan het zo maar zijn dat een nieuwe elektrische Pacta minder kost wanneer je deze zakelijk aanschaft! Ook de bijtelling is 0%. Dit samen met het feit dat de Pacta “normaal” via een stopcontact kan worden opgeladen maakt de Pacta een slimme aankoop.

 

 

Onze zakelijke modellen

De Box is uitgerust met diverse comfort opties zoals verwarming, verstelbare stoel, bluetooth aansluiting, radio, compleet digitaal dashboard en als extra optie te bestellen ook met airco. Doordat de bestuurdersruimte volledig is afgesloten bied de Box bescherming tegen alle weersinvloeden

Pacta Max

De Max is de grotere broer van de Box. Dit vertaald zich in een laadruimte die 2x zo groot is. Met een laadruimte van 2.000 liter is er genoeg ruimte om pakketten mee te nemen. De Max over een  koelsysteem in de laadruimte die het mogelijk maakt om de temperatuur tot -18 te laten dalen.