Bezorgen met een Brommobiel
Bezorgen met een Brommobiel

Bezorgen met een Brommobiel

8 juli 2021
0 Opmerkingen
De perfecte brommobiel voor de bezorging. Bespaar kosten en ga efficiënter te werk met Pacta!

Iedereen kent het inmiddels of heeft het wel een ergens gelezen. “The last mile solutions”. Waarom is het tegenwoordig zo’n centraal onderwerp? Per 2025 Wil de regering dat alle bezorgingen in grote steden emissie vrij gebeuren. Dat betekend dat bestelauto’s op benzine of diesel niet meer langer in de stad getolereerd worden. Voor veel consumenten die wonen in de stad zullen hier erg naar uit kijken. De stinkende stationair lopende bestelauto’s in de straten worden steeds meer gezien als een grote ergernis.

Het unieke van het de Pacta Box is dat deze gereden mag worden met een AM rijbewijs wat op neer komt dat jongeren vanaf 16 jaar  met een scooterrijbewijs de Box mogen besturen.  

Om hierop vooruit te lopen heeft Pacta reeds 2 modellen voor de bezorgmarkt. De Pacta Max en de Pacta Box. Het unieke van het laatste model de Pacta Box is dat deze gereden mag worden met een AM rijbewijs wat op neer komt dat jongeren vanaf 16 jaar met een scooterrijbewijs de Box mogen besturen.

In de Box passen minimaal 8 grote transport bakken dit in tegenstelling tot een bezorgfiets waar maximaal 2 bakken op kunnen. Daar hebben we dan ook meteen een groot voordeel te pakken van de Box. In plaats van 4 keer een ronde te moeten fietsen kunt u met de BOX alle leveringen in een keer meenemen. Dit betekent snellere levering bij de klant en besparing van personeel. De Box is volledig afgesloten wanneer het regent zit je dan ook altijd droog en uit de wind. Dit maakt De Box vooral in Nederland een zeer interessante optie t.o.v de scooter of bezorgfiets.

De optie om de laadbak te laten koelen behoort ook tot de mogelijkheden van de Box. Hierdoor blijven uw producten de juiste temperatuur behouden ook tijdens het bezorgen.

Zoals u leest zijn er tal van voordelen om te kiezen om uw producten te laten bezorgen door een brommobiel. Met de mogelijkheid tot het wrappen van de auto in uw bedrijfskleuren en logo heeft u naast een milieuvriendelijke efficiënte oplossing ook een opvallend marketing product rijden door uw bezorggebied.

Al deze voordelen maken van de Pacta Box een brommobiel waarmee u met trots bij uw klanten kunt komen.

  • Meer ruimte, dus efficiënter in de bezorging
  • Te gebruiken in alle weersomstandigheden
  • Volledig elektrisch, geen brandstofkosten
  • Te wrappen voor eigen reclame
  • Producten blijven op de juiste temperauur

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *