Brommobiel populairder onder jongeren
Brommobiel populairder onder jongeren

Brommobiel populairder onder jongeren

15 maart 2020
0 Opmerkingen

Waarom een scooter kopen als je 16 jaar wordt als je ook lekker droog kan zitten terwijl je vrienden koukleumen en nat geregend worden op hun scooters?

 

Steeds meer jongeren kiezen op die leeftijd juist voor een brommobiel. De brommobiel heeft dan ook echt een metamorfose ondergaan. Waren ze vroeger nog saai en hoekig en werden ze vooral geassocieerd met ouderen, zijn het nu echte blikvangers op de weg. Hippe kleuren, mooi design en extra luxe. Neem bijvoorbeeld de Pacta Flex; Een brommobiel om trots op te zijn. 

 

De voordelen van een brommobiel zijn: 

  • Meer veiligheid dan op een scooter 
  • Geen brandstofkosten. De Flex kun je gewoon opladen op een gewoon stopcontact 
  • Veel meer comfort 
  • Je doet als 16 jarige al veel prakrijk ervaring op de weg op

De uitstraling is niet de enige reden waarom je moet kiezen voor een brommobiel. Zoals je kunt lezen bij de specificaties van onze modellen zijn ze van alle gemakken voorzien. Even je telefoon koppelen met bluetooth en de muziek knalt uit de boxen. Is het een warme dag? Geen probleem. De optionele airco maakt de auto lekker cool. 

 

Met een AM rijbewijs mag je in een 45 km autorijden. Wil je liever je AM rijbewijs halen op een bromfiets? Ook geen probleem. Met dit rijbewijs mag je ook in een brommobiel rijden. 

 

Ben je benieuwd hoe de Pacta Flex rijdt? Test hem en maak vrijblijvend een afspraak voor en proefrit, 

 

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opmerkingen (0)