Pacta en het milieu
Pacta en het milieu

Pacta en het milieu

25 maart 2020
0 Opmerkingen

Steden willen de lucht schoner maken voor 2025 door bezorgauto’s die rijden op benzine of diesel uit stedelijke gebieden te weren. Naast bezorgauto’s zijn personenauto’s die rijden op diesel op sommige plekken al niet meer welkom. Met de auto’s van Pacta ben je klaar voor te toekomst.

Met de modellen van Pacta bent u helemaal klaar voor de toekomst en voldoet u aan alle eisen van de milieuwetgeving.  

“Nu we meer tijd thuis doorbrengen, zien we het grote aantal bestel- en vrachtwagens dat door steden rijdt”, zei minister van Milieu Stientje van Veldhoven, die plannen aankondigde om alle niet emissievrije leveringen in 14 steden te verbieden. 

 

“De afspraken die we maken, zorgen ervoor dat het binnen enkele jaren vanzelfsprekend is dat de supermarkt schappen gevuld zijn, afval wordt ingezameld en pakketten op tijd aankomen, maar zonder uitlaatgassen en CO2-uitstoot. ’ voegde ze eraan toe. 

 

Nederland geeft aan het eerste land ter wereld te zijn dat zijn steden de vrijheid geeft om emissievrije zones in te voeren. Amsterdam, Rotterdam en Utrecht hebben al “milieuzones” waar sommige soorten voertuigen verboden zijn. Tilburg, een van de eerste steden die het Nederlandse verbod oplegt, zal geen voertuigen op fossiele brandstof toelaten op straten binnen de buitenste ringweg en is van plan een netwerk van oplaadpunten voor elektrische voertuigen uit te rollen voordat het verbod in 2025 in werking treedt. 

 

“Dergelijke initiatieven zijn noodzakelijk om de luchtkwaliteit te verbeteren. Het transport van de toekomst moet emissievrij, duurzaam en schoon zijn”, aldus wethouder Oscar Dusschooten van Tilburg. 

 

Met de modellen van Pacta bent u helemaal klaar voor de toekomst en voldoet u aan alle eisen van de milieu wetgeving.  

 

  • Volledig elektrisch
  • Duurzaam
  • Klaar voor de toekomst
  • Voldoet aan de wetgeving

Schrijf een opmerking

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opmerkingen (0)